OM BAGN PØLSEMAKERI

Historikk

Eine spekepølser har sin begynnelse med Aurdal Stabbur en gammel gårdsoppskift fra Sør Aurdal i Valdres. Vi fører den tradisjonsrike spekematproduksjon videre, som går mange generasjoner tilbake. Spekepølse blir produsert av Bagn Pølsemakeri AS etter gamle tradisjonsresepter og meste av råstoffene fra dalens spisskammers. Spekepølsene blir speket langtidstørket i ca 12 til 20 uker i den kalde og friske Valdres luften. Produksjoner skjer på den kalde og tørre årstiden fra desember til april. Speket/tørket på spekelåver som ligger på vel 500 m.o.h. Spekepølse får sitt særpreg ved at de ikke er røkt og at de blir natur tørket etter naturens klimasvingninger og med lang speketid. Bagn Pølsemakeri er meget godt anerkjent for sine Eine spekepølser og er blitt tildelt 52 medaljer, 17 gull, 20 sølv og 12 bronse og blitt kåret til Valdres beste spekepølse 3 ganger. Premier av Norges Mesterskap i Kjøttbransjen KLF. og Valdres gildet.

Marked og Sikkerhet

Bagn Pølsemakeri as har vært på markedet med sine produkter i 20 år og har helt siden starten arbeidet målrettet med sikkerhet HACCP, forpakning og merkevarebygging. Vi er godkjent for bruk av spesialitetsmerket og vi har registrert alle våre produkter i epd registeret. Er også nå blitt tildelt Beskytta Geografisk Betegnelse av KSL Matmerk første spekepølse i Norge. Se nettsider www.beskyttedebetegnelser.no Generelt markedsutvikling viser at forbruker vil ha mindre forpakning og mer lettvint dette har vi tatt til følge og tilbyr i dag 6 varianter 600g, 300g og oppskjært 90-100g, produktene er stykkpriset og alle produktene har egen ean kode.

Logistikk

Vi er svært opptatt av at våre produkter skal ha god inntjening for foretningene og har derfor egen logistikk med tanke på eksponering og kundeoppfølging. Vi tilbyr derfor god oppfølging og full returrett på våre produkter.