OM BAGN PØLSEMAKERI

EINE spekepølser har sin begynnelse med Aurdal Stabbur, en gammel gårdsoppskrift fra Sør-Aurdal i Valdres. Vi fører den tradisjonsrike spekematproduksjon videre, som går mange generasjoner tilbake. Spekepølser blir produsert av BAGN PØLSEMAKERI AS etter gamle tradisjonsresepter og meste av råstoffene fra dalens spisskammers. Spekepølsene blir speket/tørket i Valdres varierende klima og friske fjellluft og pølsene får sitt særpreg av at de ikke er røkt og langtidsmodnet.

Bagn Pølsemakeri har basert sine produkter både på gamle oppskrifter fra området og på egenutviklede resepter, men produksjonsmetoden er den samme for alle varianter.

Bagn Pølsemakeri AS er meget godt anerkjent for sine Eine spekepølser og er blitt tildelt over 70 medaljer i gull, sølv og bronse og blitt kåret til Valdres beste spekepølse flere ganger. Premier av Norges Mesterskap i Kjøttbransjen og Valdres Gildet.

Bagn pølsemakeri er også med i org. Kurv frå Valdres som i 2011 ble tildelt Geografisk Beskytta betegnelse, vern mot kopiering. Våre pølser er også tildelt merket Spesialitet med unik smaksopplevelse.